STAJ DUYURUSU

2019 – 2020 YAZ DÖNEMİ STAJ işlemleri aşağıdaki tarihlerde yapılacaktır.

Staj Müracaat Tarihleri 01.04.2020 ile 01.06.2020 tarihleri arasında yapılacak olup KESİNLİKLE UZATILMAYACAKTIR.

Staj Tarihleri Başlangıç: 13.07.2020 ile Bitiş:19.08.2020    tarihleri arasında toplam 25 iş günü olacak şekilde yapılacaktır.

Not: Staj Rapor Dosyası staj bitiş tarihinden itibaren bir ay içerisinde teslim edilmek zorundadır.

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN YAPACAĞI İŞLEMLER

2019–2020 Akademik yılında  staj yapacak olan öğrencilerimizin 5510 sayılı kanunun ilgili maddelerine göre iş kazası ve meslek hastalıkları sigorta pirimi üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

Sigorta işlemlerinin zamanında yapılabilmesi ve öğrencilerimizin staja başlayabilmeleri için;

Yüksekokulumuz web sayfasında yayınlanan aşağıda belirtilen belgelerinizi bilgisayar ortamında doldurarak TC Kimlik numarası yazılı olan kimlik belgesinin fotokopisi ile birlikte staj bürosuna teslim edilecektir.

Yapılacak işlemleriniz sırasıyla aşağıda belirtilmiştir:

1. Staj Müracaat Formu doldurulup iş yerine onaylattırıldıktan sonra Program Koordinatörüne imzalattırılacak,
  2. Form 7’ye Fotoğraf yapıştırarak, Müdür Yardımcılarına imza ve Okul Sekreterliğine Mühürlettiriniz,
  3. Zorunlu Staj Formunu ilgili yerlere gerekli bilgileri doldurduktan sonra 3 adet çıktı alarak fotoğraf yapıştırıp gerekli imzaları tamamlayınız,
  4. Stajyer Öğrenci Özgeçmiş belgenizi doldurarak

NOT: Tüm evraklarınızla birlikte imza ve mühür işlemlerinden sonra TC Kimlik numarası yazılı olan kimlik belgesinin fotokopisi ile birlikte öğrenci işlerine teslim edilecektir.

NOT: BİLGİSAYAR ORTAMINDA HAZIRLANACAK VE TESLİM EDİLECEK BELGELERE İliç Dursun Yıldırım MYO web sayfasından;

(Öğrenci – Öğrenci İşlemleri – Staj İşlemleri sırasıyla takip edilip LİNKLERE ulaşılır !)