Müdürün Mesajı

Sevgili öğrenciler,

Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında gösterilen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesinde bulunan Meslek Yüksekokul’umuz, eğitimi ve bilimi temel alan, geleceğe fark yaratmak için çabalayan, değerlerinden vazgeçmeyen, yüzünü hep geleceğe dönen, girişimci ruhunu taze tutan, cesur ve alanında vazgeçilmez olmayı hedefleyen bireyler yetiştirmek için, sizlerle birlikte yolculuğuna devam etmektedir. Sizlere yuva sıcaklığını aratmayacak olan Yüksekokul’umuz, kendi alanında uzman akademik kadrosu yanında sektörün önde gelenleriyle işbirliği ile sürdürülen eğitim kalitesiyle ihtiyacınız olan her türlü bilgi, deneyim, donanımı sağlayarak, sizleri iş hayatına hazırlamaktadır. Sahip olduğumuz ön-lisans programları ile kamu ve özel sektörün en çok ihtiyaç duyduğu teknik personel yetiştirmeyi hedefleyen, sektör odaklı çözümlemeyi ilke edinen yüksekokul’umuzda, ulusal ve uluslararası standartları sağlayan güncel ve uygulama ağırlıklı derslerle, bağımsız, analitik ve yenilikçi düşünen bireyler yetiştirmek için gayret göstermekteyiz.

Bugün bu sıralarda oturan ve oturacak olan sizler, yarın bizim sorumluluklarımızı üstlenerek ülkenizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaksınız. Yeteneğinize, ilginize, merakınıza ve gelecek hedeflerinize en uygun programı seçerek aramıza katılmanızı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanızı heyecanla bekliyoruz.

Unutmayın, uzun ve zorlu yolculuklar hep ilk adım ile başlar.

Sevgilerimle…

Doç. Dr. Yunus BABACAN