Tek Ders, Mezuniyet GANO ve Azami Süre Sonu Sınavları

TEK DERS SINAVI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ön lisans ve lisans eğitim-öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 22/6-d maddesi gereğince; devam şartını sağladığı tek bir dersten FF veya FD alarak başarısız olduğu için mezun olamayan öğrencilerimiz için 30 Haziran 2022 tarihinde tek ders sınavı yapılacaktır. Söz konusu durumda olan öğrencilerimiz,  başvurularını 27-28 Haziran 2022 tarihleri arasında  ekte yer alan dilekçe ile birlikte ilicmyo_yazi@erzincan.edu.tr adresine e-mail olarak göndermeleri, müdürlüğümüze şahsen başvurmaları ya da posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.
(Postadan kaynaklı gecikmelerden Müdürlüğümüz sorumlu değildir)

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi İçin tıklayınız.

Başvuru Tarihi Sınav Tarihi
27 Haziran- 28 Haziran 2022 30 Haziran 2022

GANO YÜKSELTME SINAVI

Mezun durumda olan öğrenciler için, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Gereğince; mezun durumunda olan ancak GANO’ları 2.00’nin altında olduğu için mezun olamayan öğrencilerimize son iki yarıyılda DD, DC veya CC notu aldıkları en çok üç dersten sınav hakkı verilecektir. Başvurular aşağıda belirtilen tarihlerde ve ekte yer alan dilekçe ile birlikte ilicmyo_yazi@erzincan.edu.tr adresine e- mail olarak, şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.
 (Postadan kaynaklı gecikmelerden Müdürlüğümüz sorumlu değildir)

GANO Yükseltme Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Başvuru Tarihi Sınav Tarihi
23 Haziran- 4 Temmuz 2022 5 Temmuz 2022

AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI

Azami süreler sonunda, kayıtlı olduğu öğretim kurumundan mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesi hükümleri çerçevesinde azami süre sonu sınavları gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihi
(Azami Süre Sonu 1.Ek Sınav İçin Başvuruların Öğrenci Bilgi Sistemi Üzerinden Alınması)
Sınav Tarihi
04.07.2022 07.07.2022
Başvuru Tarihi
(Azami Süre Sonu 2.Ek Sınav İçin Başvuruların Öğrenci Bilgi Sistemi Üzerinden Alınması)
Sınav Tarihi
13.07.2022 19.07.2022

Azami süre sonu sınavı online öğrenci başvuru ekranına ilişkin kılavuz için tıklayınız.