Üniversitemiz Rektöründen İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent fakülte ve meslek yüksekokul ziyaretleri Kapsamında İliç Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundu. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci de Rektörümüze eşlik etti.

İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Babacan, akademisyenler ve idari personelin de hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz İliç Meslek Yüksekokulunu gezerek incelemelerde bulundu.

Derslikleri de ziyaret eden Rektör Levent, öğrenciler ile sohbet etti.  Öğrencilerle biraya gelen Rektör Levent, üniversite olarak öğrenci merkez anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek,  bu nedenle öğrencilerimizin görüşlerini önemsediklerini söyledi. Öğrencilerin beklenti ve taleplerini dinleyen Rektörümüz, Okul Müdürü Doç. Dr. Yunus Babacan ve akademisyenler ile görüşerek okul faaliyetleri, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokulu ziyareti sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve beraberinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, İliç Dursun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Babacan ve ekibi İliç Kaymakamı Mehmet BEK’ e yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz’e de nezaket ziyareti yaptılar.