Üniversitemiz Senatosu ve Yönetim Kurulu Toplantısı İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokulunda Gerçekleşti

Üniversitemiz Senatosu ve Yönetim Kurulu İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokulunda toplantı.

Gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz üst yönetimi ve senato üyeleri katıldı.

Toplantı sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, senato üyeleri ve katılımcılar öğrenciler ile okul bahçesinde yemekte buluştu. Yemek programına İliç Kaymakamı Cüneyt Demirkol, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Sezai Öz de eşlik etti. Katılımcılar ile ilçe ziyaretlerinde bulunan Rektörümüz daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak onları görüş ve önerilerini dinledi. Gerçekleşen tekne turunun ardından toplantı programı sona erdi.